צור קשר

למתי תרצו להזמין חופשה?
The place where time stops
חדר, 2 מבוגרים
BOOK NOW

שף עמוס חיון | מטבח טרואר מקומי

פתוח

26.8 , בר יין ביצירתו של שף עמוס חיון הוא תוצר של דיאלוג ויחסי גומלין עם חקלאי ויצרני האזור. שיר אהבה לאדמת הגליל והגולן, ולאנשים שעובדים אותה – מי שחורשים, זורעים, מגבנים, מזמרים ומוסכים עבורנו את חומרי הגלם הטובים והטריים ביותר. כאשר המרוחק שבהם (יקב תל שיפון) נמצא במרחק של 26.8 קילומטר ממטבח המסעדה, ומכאן שמנו.
אנו מזמינים אתכם לישיבה אינטימית סביב הבר-מטבח שלנו בו הבישול מתבצע לעיני הסועדים, או להתרווח בחצר הקסומה של גינת התבלינים שלנו – ולקחת חלק בתשוקתנו לתוצרת האדמה, בהתמסרות לעונות השנה, בשמחת התנובה הטריה.
אוכל, יין ואהבה.

להזמנת מקום

שעות פתיחה

שני-חמישי 18:00-23:00
שישי 12:00-16:00
המסעדה פתוחה לאורחים, ולאורחי המלון – בהזמנה מראש.
המסעדה כשרה חלבית.

שף עמוס חיון

גדל בהוד השרון בין הפרדסים ושדות התותים של סבתו, בשכונה שהייתה כור היתוך בין תרבויות ועדות. מגיל צעיר נחשף לאהבת הבישול והאירוח, ולטעמים שסיפרו לו עולם – מהתווים של הסאמנה של הקובנה התימנית ועד לקופסאות ההרינג הכבוש במקררים.
את צעדיו הראשונים בעולם המטבח המקצועי עשה במטבחים מובילים בניו יורק, שם התקדם עד לעבודה לצד שפים מכוכבי מישלן מהשורה הראשונה.
לאחר שבע שנים גדושות, חזר לישראל והכה שורשים. חיון פתח את מסעדת רובידה במושבה החקלאית מזכרת בתיה. במבנה האבן עתיק לשימור, בבוסתן שלצידו ובאדמה הנדיבה של שפלת יהודה הפורייה – מצא בית. בחקלאים שמסביבו מצא משפחה.
למעבר למטבח של תנובת ארץ הגליל ורמת הגולן, קדמו שנתיים של מחקר ויחסי גומלין חדשים שנרקמו לאיטם, גם ובעיקר בשעתם הלא קלה של אנשי הצפון.
המטבח הצפוני המקומי החדש של שף עמוס חיון הוא סך כל סיפורם.